Предвид високия рейтинг на първите два сезона на Ергенът у нас,

...
Предвид високия рейтинг на първите два сезона на Ергенът у нас,
Коментари Харесай

Голямата промяна в трети сезон на Ергенът

Предвид високия рейтинг на първите два сезона на  " Ергенът " у нас, беше изцяло предстоящо и разумно да има и трети.
 Александър Младенов - звездата в трети сезон на
Ето кой ще бъде " Ергенът " в трети сезон на риалити шоуто

Кастингите към този момент текат

Снимките на новия сезон се чака да стартират в границите на броени дни, като досега знаем в действителност малко неща към него. Разбира се, най-главното е известно - ергенът, който ще би трябвало да впечатлява дамите, е предприемач и се споделя Александър Младенова.

Ясно е също, че Наум Шопов ще се завърне още веднъж в ролята на водещ.

Голямата незнайна до момента беше мястото, на което ще бъде заснет трети сезон на " Ергенът ". Е, да видяхме няколко фотоси от вилата и какъв брой първокласна ще бъде тя, само че единствено толкоз.

Сега от профила на Шопов в Instagram разбираме, че имението, в което ще се случва всичко забавно тази година, няма да бъде в Турция, както бе в предните два сезона. Вместо това ще е в Гърция, както и доскоро повече от месец.

В последния си влог в YouTube Наум Шопов разгласи, че отпътува дружно със фамилията си за фотосите на " Ергенът ", само че без да разгласи къде тъкмо. От последната му обява в Instagram обаче разбираме, че е в Гърция. За момента обаче няма повече детайлности към точното местонахождение.
 Ирина Карабаджак от
Полуголата фотосесия на Ирина от " Ергенът "

И каква е тайната към женското сърце

От поста на водещия става ясно още, че в трети сезон той и половинката му Теа Минкова ще снимат и продуцират онлайн продължението на предаването. В него посредством въпроси и отговори към участничките ще дадат опция на феновете да ги опознаят по-добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР